Na današnji dan
1996
Manowar izdajo svoj osmi album Louder than Hell
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
5. 1. 2024

Poslušate lahko Wind Of Ancient Horror, drugi album slovenskega black metal projekta Sinn.

Ker gre pri tem za stranski projekt domačega simfoničnega black metal projekta Condemnatio Cristi, za katerima v obeh primerih stoji Denis Mauko, prenašamo še njegovo sporočilo, da bo kmalu izšel tudi EP z naslovom Iceberg.

19. 10. 2023

Domači simfonični black metalci Condemnatio Cristi bodo konec meseca izdali EP z naslovom Wind of Ancient Horror. Band se z albumom odmika od svojih preteklih izdaj in se podaja na pot surovejšega black metala, tokrat skoraj brez klaviatur.

EP je bil posnet in zmiksan v matičnem Negligence studiu, za artwork je poskrbel DoomCvlt666.

22. 2. 2022

Domači simfonični black metalci Condemnatio Cristi so včeraj izdali svoj šesti studijski album Volksmetaphysik, ki ga lahko preverite na Bandcampu. Album so posneli v Negligence Studios, na njem pa sodelujejo gosti Nik Jurak, Gašper Selko in Sara Jeremič.

26. 1. 2022

Domači simfonični black metalci Condemnatio Cristi sporočajo, da so v zaključni fazi izdaje 6. studijskega albuma z naslovom Volksmetaphysik. Album je bil posnet v Negligence Studios in bo gostil nekatere zanimive glasbenike. Za naslovnico je ponovno poskrbel finski umetnik Pete Alander, v začetku februarja pa bo vsem oboževalcem predstavljen prvi single s prihajajočega albuma.

7. 6. 2021

Condemnatio Cristi je simfonična black metal zasedba iz Ljubljane, ki deluje že 12 let. V teh letih je zasedba izdala že kar 6 studijskih pol- in celovečercev, od katerih si lahko prislužite kar dva, in sicer Soundtracks in Dreamcrusher, če nam pravilno sporočite naslov bandove aktualne izdaje. Tukaj je povezava do nagradne igre.

19. 2. 2021

Domači simfonični black metalci Condemnatio Cristi so konec lanskega leta napovedali EP z naslovom Prolegomenon. A ker so bili v minulih slabih dveh mesecih precej bolj delovni in kreativni, kot so načrtovali, se jim je nabralo dovolj gradiva za celovečerni izdelek, ki pa bo nosil enak naslov kot sprva načrtovan polvečerec. Napovedan album Volksmetaphysik pa bo izdan nekje ob koncu leta.

Tracklista albuma Prolegomenon:
Condemnatio Cristi - Waltz For The Historical Spirit Of
Into The Spring Of War
All-pervading Weakness
White Forest
Genocide Of Ancient Spirits    
My Blood - Black As Night    
Spitsbergen
Arctic Ocean

24. 12. 2020

Slovenski simfonični black metalci Condemnatio Cristi predstavljajo pesem Into the Spring of War s prihajajočega EP-ja z naslovom Prolegomenon. Gre za uvod v album Volksmetaphysik, ki bo izdan v prvi polovici prihodnjega leta.

4. 8. 2020
Condemnatio Cristi bodo konec septembra izdali svoj peti studijski album z naslovom Prolegomenon. Gre za konceptualen album, na katerem so vsi elementi orkestralne epohe pozne romantike, ki jih spremlja black metal z zvokom poznih devetdesetih.
 
Za glasbo je poskrbel Denis Mauko, besedila pa je prispeval Jan Kregar. Artwork je ponovno delo finskega ustvarjalca Peta Alanderja.

Avtorica: Tina Urek
4. 12. 2019

Condemnatio Cristi so predvčerajšnjim izdali svoj peti studijski izdelek, in sicer album z naslovom At Peace With War. Za miks je ponovno poskrbel Negligence studio, mastering je opravil Mika Jussila, artwork pa je prispeval Pete Alander.

8. 4. 2019

Condemnatio Cristi bodo ob deseti obletnici delovanja izdali peti studijski izdelek. Trem albumom in EP-ju se bo tako pridružil še en album, naslovljen Cosmic Symphony. Mix bo opravljen v studiu Negligence Studios, za mastering pa bo poskrbel Mika Jussila.

22. 2. 2019

Denis Mauko iz Condemnatio Cristi je v celoti objavil Nocturnal Souls, debitantski EP novega black metal projekta Sinn.

4. 2. 2019

Člani Condemnatio Cristi predstavljajo stranski black metal projekt, ki so ga poimenovali Sinn. Pod tem imenom načrtujejo izid mini albuma Nocturnal Souls, s katerega so zaenkrat objavili samonaslovljeni komad.

7. 5. 2018

Condemnatio Cristi predstavljajo Dreamcrusher, naslovni komad prihajajočega albuma, ki prinaša naslednje komade:
Existence
Pantheist
Dreamcrusher
The greatest loss
Rain
I walk alone
Fading away to the sight of an ocean

10. 4. 2018

Condemnatio Cristi predstavljajo Rain, prvega izmed treh singlov s prihajajočega albuma z naslovom Dreamcrusher, ki bo pri založbi Mass Catharsis Productions izšel ta mesec.

5. 9. 2017

Condemnatio Cristi bodo konec meseca izdali četrti album z naslovom Dreamcrusher, ki prinaša naslednje komade:
Man is Free
Pantheist
I walk alone
Dreamcrusher
Rain
The greatest loss
Fading away to the sight of an ocean

KONCERTI & FESTIVALI
29. 4. 2024
Wizard Master, Chains
Channel Zero, Metelkova, Ljubljana
30. 4. 2024
The Ossuary, Motorowl, Wizard Master, Chains
Jugend- und Kulturzentrum Explosiv, Gradec, Avstrija
2. 5. 2024
Sedem Minut Strachu, Usnu?, Urethra
Jalla Jalla, Metelkova, Ljubljana
3. 5. 2024
Heavy Psych Sounds Fest Italy 2024
Teatro Miela, Trst, Italija
3. 5. 2024
Keep of Kalessin, Hate, Kamra
TrainStation SubArt, Kranj
3. 5. 2024
Negative Slug, Her Highness, Béton Brut
Dva Osam, Zagreb, Hrvaška